skip to Main Content

Metalen Trapleuningen

RVS of stalen trapleuningen, voor ieder interieur

Met onze stalen trapleuningen heeft u een mooi en degelijke trapleuning

Wij maken mooie en degelijke trapleuningen voor u. U kunt zelf kiezen voor RVS of staal. Beide metaalsoorten hebben ruime mogelijkheden. RVS is niet alleen geschikt voor binnen, maar kan ook buiten gebruikt worden. Wij kunnen een trapleuning helemaal naar uw wens maken. Gaat u voor een doorlopende trapleuning of losse onderdelen? Het is allemaal mogelijk. Wij kijken graag samen met u naar uw wensen en de mogelijkheden die daarin zijn. De juiste trapleuning maakt de trapopgang helemaal af en kan deze een unieke uitstraling geven. Wij leveren de trapleuning compleet bij u af. U kunt er voor kiezen om de trapleuning zelf te monteren maar uiteraard doen wij dit ook graag voor u.

Stalen Maatwerk Balustrade En Trapleuningen In Limmen
Stalen Trapleuning Rond 16mm
Stalen Hekwerk En Trapleuningen In Purmerend
Stalen Trapleuningen In Purmerend
Stalen Trapleuning Purmerend
Stalen Trapleuningen Blaricum
Stalen Trapleuning En Glazen Wand Amstelveen
Stalen Trapleuningen Volendam
Stalen Trapleuningen Purmerend
Stalen Trapleuningen Purmerend
RVS Trapleuningen Met Stalen Traphekken Voor Een Bedrijfs Showroom In Purmerend
Traphekje En Stalen Trapleuningen Rond 16 Mm

Soorten trapleuningen

RVS

Leuningen van roestvrij staal zijn praktisch en kunnen in allerlei vormen gemaakt worden. Het onderhoudsvrije karakter van RVS zorgt ervoor dat veel overheidsgebouwen, ziekenhuizen en bedrijven gebruik maken van RVS trapleuningen. RVS kan zowel binnen als buiten gebruikt worden.

Doorlopend

Een doorlopende trapleuning is maatwerk. Het doorlopen van de trapleuning zorgt voor meer stabiliteit bij het oplopen van de trap. U kunt zelf kiezen voor een strak ontwerp of voor wat meer speelse effecten. Wij maken de trapleuning helemaal in uw stijl.

Gebogen leuning

Een gebogen trapleuning geeft een bijzonder effect in uw trapopgang. Wanneer deze gemaakt wordt van staal of RVS geeft u een extra stukje design mee. Dit is heel mooi bij een modern interieur. Het maakt de trapopgang dan helemaal af. Hierin zijn vele mogelijkheden.

Balustrades

Een balustrade heeft een goede valbeveiliging nodig. Dit kan in de vorm van een mooi hek. Wij maken valbeveiligingen bij balustrades en vides, geheel naar uw wens. RVS geeft een strak en stijlvol effect maar ook bij staal kun je geheel je eigen stijl mee geven.

Stalen Balustrade Voor Klant Limmen
RVS Trapleuningen Met Stalen Traphekken Voor Een Bedrijfs Showroom In Purmerend
Hekwerk Staal Voor Winkelpand Amsterdam
Stalen Balustrade In Neck
Stalen Trapleuningen In Sassenheim
Traphekje En Stalen Trapleuningen Rond 16 Mm

Trapleuning details

Trapleuningen worden gedragen door leuning dragers

Naast de trapleuning zelf zijn ook de leuningdragers zeer belangrijk. Dit is een bijzonder onderdeel van de leuning. Deze details zijn belangrijk bij de afwerking. Hierdoor kun je een trapleuning een geheel andere sfeer meegeven. Over deze details wordt bij RVS blokker goed nagedacht. Wij willen een compleet plaatje voor u maken, welke voldoet aan de sfeer die u in gedachten heeft. Wij kunnen de trapleuning voor u monteren, maar het is uiteraard ook mogelijk om dit zelf te doen. Wilt u weten wat precies de mogelijkheden zijn? Neem dan contact met ons op.

Trapleuning Van 40 X 10 Mm Met Haaks Geslepen Leuningdragers
Stalen Trapleuning Detailwerk
Details Trapleuning 40 X 10 Mm Met Haaks Geslepen Leuningdrager
Stalen Trapleuning Blinde Montage
Roestvrijstalen Trapleuningen
Back To Top