skip to Main Content

Op maat gemaakte stalen wanden of tussengevels

Glazen wanden – industriele tussengevels – bedrijfsinterieur

Wij kunnen u helpen bij het realiseren van bijzondere stalen wanden en of tussengevels. Dit kunnen afscheidingen binnen uw kantoor, fabriek, winkel of huis zijn. Alles is mogelijk. De stalen wanden met glas zorgen voor een duidelijke afscheiding, maar geven ook ruimte en overzichtelijkheid. De stalen wanden worden standaard in zwart fijnstructuur gepoedercoat. Maar kunnen ook geleverd worden in allerlei andere verschillende kleuren.

Een stalen wand heeft van kenmerk dat het meestal uitgevoerd wordt als een vast paneel. Het kan daarnaast ook een onderdeel zijn van een grotere constructie, denk hierbij aan een schuifpui, of dubbele deuren met daarbij 2 of meer vaste panelen.

Een enkele vaste wand, of vast kozijn wordt meestal tussen 2 muren geplaatst waarbij u de ruimte op een elegante manier wilt scheiden van elkaar. Het is hierbij uiteraard ook mogelijk om de stalen wand op allerlei manier uit te voeren. Denk hierbij aan de vakverdeling, of helemaal geen vakverdeling.

De wanden of tussengevels kunnen in allerlei ruimtes worden toegepast, en we willen u dan ook zo goed mogelijk helpen bij het creƫren van een passend ontwerp in uw ruimte.

Heeft u interesse of een vraag over onze stalen wanden of tussengevels? Neem dan contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen.

Glazen Stalen Wand Met 2 Schuifdeuren Voor Kapperszaak In Spakenburg
Stalen Wand En Scharnierdeuren Penthouse Amsterdam
Stalen Dubbele Deur Met Zijpanelen Antwerpen
Stalen Wand Met Stalen Trap Voor Kapper Zaak In Soest
Stalen Harmonica Wand Voor Restaurant Amsterdam
Stalen Harmonica Wand Voor Restaurant Amsterdama
Stalen Trap Met Trapleuning En Wanden Soest
Stalen Wand Stalen Schuifdeur Noordwijk
Stalen Schuifpui En Stalen Kast Goldwell Amsterdam
Stalen Wand Met Schuifdeur En Vast Raam In Soest
Balustrade Showroom Strijen
Stalen Schuifpui Met Kroonluchter En Tafel Edam
Stalen Balustrade Met Brons Getint Glas Purmerend
Stalen Taatsdeur Met Wandpaneel Purmerend
Stalen Schuifpui In Den Haag
Back To Top